03. Julho 2020 - 16:00 até 17:45
Lélekfény - Ojtozi Adrienn Életviteli Tanácsadó
HungaryDebrecenVeres Péter utca 70., Debrecen, 4033

Bizalom, benső erő, kétségnélküliség - Tudatos Élet Webinárium, Lélekfény - Ojtozi Adrienn Életviteli Tanácsadó, Sexta, 03. Julho 2020

Akár egy ideje a tudatosság útján jársz, akár csak most kezded igazán, a bizalom témaköre gyakran előtérbe kerülhet, mert még ha tudod is jól érezni magad bizonyos helyzetekben, ha át is látod már sokkal jobban életed és saját működésed, (ami sokat segít a hétköznapokban) adódhat olyan helyzet, ami váratlanul érint, és amikor rendkívül fontos, hogy mind az Önmagadba, mind a másik emberbe és magába az Életbe vetett hited erős legyen.Amikor nem kételkedsz már Önmagadban, ha valamire nem tudod azonnal a megoldást, amikor mersz újra bízni, szeretni, megmutatni magad akkor is, ha korábban ez nehezebben ment, (vagy csalódtál) amikor kétség nélkül hiszed, hogy a mindent - és így Téged is - átható erő ott van és minden pillanatban segít, akkor mered megélni iagzán azt Aki vagy, öszekapcsolódva benső, végtelen szeretet és erőforrásoddal.

Ekkor az élet már nem az állandó küzdés, vagy félelem alapú döntésekről és annak következményeiről szól, hanem a valóban felhőtlen felszabadultságról, örömről és a kihívások többé nem rossz élményeket hoznak, hanem csodálatos új megéléséket, a kibontakozás valódi lehetőségét adják mindenki legnagyobb javára. ♥Várlak szeretettel ezen a mély kérdéseket érintő, de mély megéléseket és rálátásokat is adó alkalmon Téged is elfogadó környezetben, ahol ugyan online találkozunk, de élőben, és chat ablakban kérdéseket is tehetsz fel.

Neked szól ez a webinárium, ha :- Szeretnél önmagadban jobban bízni, hű lenni saját benső lényedhez.- Szeretnél jobban bízni az emberekben és egy olyan párkapcsolatot is megtapasztalni, ami valóban szeretetteli, és ahol az egymás megbecsülése, a szerelem és bizalom megélése nem kérdés többé.- Ha már sokkal mélyebb megértésed van a világról és önmagadról, mégis hirtelen változáskor, vagy ha nem úgy alakulnak a körülmények, ahogyan szeretnéd megrendül a hited.- Ha erőtlennek, motiválatlannak érzed magad bizonyos helyzetekben és szeretnél újra tartósan kapcsolódni benső erőforrásaidhoz, szeretnéd a lelkesedést, örömöt tapasztalni célodhoz vezető utadon.- Ha szeretnéd úgy igazán és még többször megélni a jelenlét csodájét, a benső lényed nagyszerűségét és összhangban, harmóniában, a benső csendedből megélni mindennapjaid, megerősödve abban a békében, és örömben, amely lelked legmélyén lakozik. :)

A webiáriumok olyan élő, online inspiráló előadások, ahol bár nem látható, hallható a részvevő, de írásban lehetőség van kérdéseket feltenni, melyekre igyekszem élőben válaszolni. Ha véletlenül erre nem kerülne sor idő hiányában, akkor írásban juttatom el válasz üzenetem.

Minden alkalommal segítjük az Önmagunkkal való összhang megélését, a lecsendedést és a különféle egyszerű gyakorlatok, a mélyebb rálátást támogató összefüggések, a példák és a relaxáció mind csodálatos módon járulhatnak hozzá ahhoz, hogy felismerük és megtapasztaljuk eddig mi működtetett bennüket , és átéljük az emögött rejlő végtelen erőt, szeretetet, békét, a jelenlét csodáját, amely mindenen átsegít. ♥Várlak örömmel szeretteli, elfogadó légkörben! :)Jelentkezés után egy egyszerű link segítségével könnyedén csatlakozhatsz az előadáshoz. :)A webinárium díja: 2000.-FtJelentkezni az esemény napjának reggeléig előreutalással tudsz, de e-mailben válaszlevélben elküldök számodra minden egyéb információt. :)

E-mail címem: email, vagy ojtoziadrienn. email

Ha több alkalmon szeretnél részt venni (mivel általában 2 hetente vannak ezek az élő online előadások), akkor lehetőség van több alkalmat egyszerre kifizetve kedvezményesen csatlakozni azokhoz (3 alkalom 5000Ft, 4 alkalom 6500Ft.)

AFontos, hogy a webináriumok visszanézhetőek később is, illetve régebbi felvételeket is megvásárolhatsz 50% kedvezménnyel.Ojtozi AdriennÉletvezetési tanácsadó-tréner,

természetgyógyász-reflexológus,

gerincjóga/xyin jóga oktatówww.ojtoziadrienn.huSexta, 03. Julho 2020, Lélekfény - Ojtozi Adrienn Életviteli Tanácsadó, Bizalom, benső erő, kétségnélküliség - Tudatos Élet Webinárium

Encontre eventos mais interessantes
Obtenha recomendações de eventos com base em seu gosto Facebook. Obtê-lo agora!Mostre-me os eventos adequados para meAgora não