25. Julho 2020 - 7:00 até 14:00
Centrul Comercial Auchan
RomaniaBucharest

The Squad - Imparte Bucurie #7, Centrul Comercial Auchan, Sábado, 25. Julho 2020

Where will you be when The Squad calls?The Squad propune un nou eveniment caritabil de data aceasta mergand in Manasia, Ialomita. Aici am cunoscut o familie ** 4 copilasi (3 baietei si o fetita), familie care locuieste intr-o casa din bunavointa primarului, nefiind a lor. Nu au certitudinea ca vor prinde ziua de maine acolo sau daca vor fi dati afara insa respecta ceea ce au si se ingrijesc de gospodarie, tranformand casa intr-un camin. Au in gospodarie o gradina micuta unde si-au plantat legume si verdeturi si au o gaina si o capra de care se ingrijesc asa *** pot, asigurandu-le parte din hrana zilnica. Copilasii sunt inteligenti, educati, muncitori si jucausi, unul dintre ei fiind pasionat de fotbal si altul de motociclism.Noi, The Squad, impreuna ** voi, prietenii nostri de suflet, vrem sa ajutam la a imbunatati viata acestor suflete prin a merge sambata, 25 iulie, ora 10 sa le intindem o mana de ajutor.Ne dorim sa ii ajutam impreuna ** voi, asa *** putem, in conditiile date atat moral cat si material, astfel:

ALIMENTE:

- Legume (Cartofi, Morcovi, Telina, Pastarnac, Ceapa)

- Fructe (portocale, banane, mere)

- Carne;

- Mezeluri;

- Branzeturi;

- Lapte;

- Iaurt;

- Cereale/fulgi pt lapte;

- Paine;

- Alimente neperisabile (Faina, Paste, Orez, Ulei, Zahar, Malai, Fasole)

PRODUSE CURATENIE:

- Hartie igienica;

- Detergent rufe;

- Detergent vase;

- Clor;ALTE NEVOI:

- Gaini sau puiuti (+Mancare pt ei/ele.)

- Frigider;

- Aragaz;

- Televizor;

- Aspirator;

- Un calculator pentru copii;

- Jucarii;

- Haine pt copii si adulti, (baiat 9 ani, marime la pantofi 36,

baiat 8 ani, marime la pantofi 36, baiat 4 ani, marime la pantofi 28,

fata 2 ani, marime la pantofi 26, **** marime la pantofi 39, imbracaminte M, tatal marime la pantofi 45, imbracaminte M-L)

- Covoare;

- Mobila (pat, saltea, dulap, sifonier);

- Asternuturi pat;

- Prosoape;

Daca vrei sa te alaturi, ne vedem sambata, 25 iulie, ora 10, in parcarea Auchan Pallady, Theodor Pallady 51. Vom astepta pana 10:30, vom reverifica donatiile primite, apoi vom intra in Auchan pt a **** restul de cumparaturi.

Atentie! Plecam din parcare spre locatie la ora 11:30!Imparte si tu speranta copiilor, intinzand o mana de ajutor pentru a imbunatati traiul unei familii! Fiecare ajutor conteaza!** absolut orice va puteti implica sau orice intrebare ati avea, va rugam sa contactati una din persoanele responsabile: Beatrice Chirila di Ionela ComanPana la data caritabilului sa ne auzim numai de bine si sa facem bine!

Sábado, 25. Julho 2020, Centrul Comercial Auchan, The Squad - Imparte Bucurie #7

Encontre eventos mais interessantes
Obtenha recomendações de eventos com base em seu gosto Facebook. Obtê-lo agora!Mostre-me os eventos adequados para meAgora não